Porttelefon

Porttelefoner för BRF, företag och villor

Porttelefon används för att kontrollera vilka besökare som kommer in i en byggnad. Den ena delen kopplas till mobiltelefon eller placeras i fastigheten, exempelvis inne i privatbostäder eller i kontorslokaler, medan den yttre delen brukar sitta på väggen utanför porten till byggnaden. Den som vill komma in och inte har en nyckel eller kod kan använda porttelefonen som en dörrklocka. Vid porttelefonen på gatuplan finns en högtalare och en mikrofon som låter besökaren kommunicera med den som bor eller vistas i byggnaden. Man kan även använda porttelefonen för att exempelvis framföra ett meddelande eller för att identifiera sig. Personen som är i byggnaden, på andra änden av porttelefonen, kan enkelt släppa in den som ringer på.


Snygga och lätthanterliga porttelefoner

Porttelefonen låter dig hålla ett öga på porten, samtidigt som den hjälper de som skall besöka dig att hitta rätt och komma fram till din ytterdörr. Våra porttelefoner mycket hållbara och användarvänliga. De har en diskret och snygg design som är estetiskt tilltalande och passar på de flesta byggnader. Porttelefonerna som vi tillhandahåller har tydliga displayer och knappar. Ljudet är tydligt och klart. De är lätta att förstå och använda för alla.

Med en porttelefon så blir fastigheten mer attraktiv då den både blir säkrare samt mer lättillgänglig för besökare och bud. Porttelefonsystemet kan byggas ut på olika sätt så det blir en del av ett helt säkerhetssystem genom vilket man till exempel kan boka tvättstuga eller hantera nyckelbrickor.

porttelefon

Se vem som kommer - porttelefon med kamera

En porttelefon med kamera ger dig möjligheten att se vem det är som ringer på. Att veta vem som är utanför dörren skänker dig en extra trygghet. Om det är någon som kommer med bud, vårdpersonal eller hantverkare kan du be dem legitimera sig innan du släpper in dem i byggnaden. Med en kamera i porten har man också möjlighet att se vem som kommer och går vilket minskar risken för andra säkerhetsöverträdelser i fastigheten. Kamera i anslutning till din porttelefon är väl investerade pengar, säkerhet och trygghet är ovärderligt!

porttelefon tidomat

Porttelefonen - en del av ditt säkerhetssystem

Porttelefonen kan med fördel anslutas till ett större säkerhetssystem där inbrottslarm, brandlarm och vattenlarm ingår. Du har enkelt tillgång till alla information, kameror och loggar i din telefon eller dator. Det ger dig en tydlig överblick på hela fastigheten eller över de lokaler som du ansvarar för. Att ha all information på samma plats är mycket praktiskt och minskar risken för att du missar viktig information.

Vanliga frågor

Ja, det går bra. Kanske ni har ett nyckelsystem som har en tillhörande men oinstallerad eller trasig porttelefonsenhet? Kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning för er!

Ja, det kan man göra. Det finns den typen av lösningar vilket passar mycket bra om du inte är hemma. Då får du enkelt reda på vem som besöker dig när du inte är hemma eller på kontoret. Det låter dig också släppa in bud även fast du inte är på plats.

Det kan nog hända att det busrings någon gång men våra telefoner programmeras enkelt för att stängas av vid vissa tider som på kvällen och natten och fungerar då enbart om du vet vilket telefonnummer du vill ringa alt har tag för att komma in via den inbyggda kortläsaren. Har ni kamera så kan du enkelt se vem det är som står för buset. Det brukar dock inte vara några problem med busringningar i större utsträckning.

Nej vi har porttelefoner med inbyggd 4G för att slippa separata abonnemang

Ja porttelefonen kan användas som kodlås eller kortläsare antingen för sig själv eller som en del i ett större system

Det enklaste är att nyttja våra fjärrtjänster och låta oss programmera om telefonen om ett nummer behöver ändras. Vill du göra det själv används ett enkelt webbgränssnitt.

Kontakta oss för smarta lösningar för din port