Lås

Säkra lås tryggar dina tillgångar

Vi erbjuder alla typer av lås för både inomhus- och utomhusbruk. Hos oss hittar ni elektroniska, mekaniska och elektromekaniska lås. En dörr är aldrig bättre än sitt lås. Se därför till att ha bra och säkra lås.

Lås- och säkerhetssystem som passar dig

Vi på Effektiv Säkerhet erbjuder många olika typer av säkerhetslösningar som går att kombinera. Ett smart säkerhetssystem är inte bara lås på ytterdörren. Tillsammans kan vi skräddarsy en helhetslösning för din bostad, ditt företag, din lokal eller din fastighet. Med ett smart låssystem kan du släppa in grannen för att vattna blommor när du är på semester och enkelt se vem av dina kollegor som är på arbetet. Berätta för oss om dina behov och önskningar så hjälper vi dig hitta ett säkerhetssystem som passar dig.


Mekaniska och elektroniska lås

Hos oss kan du kombinera mekaniska lås och elektroniska lösningar. Det ena behöver inte utesluta det andra. Om du vill ha lås som går att öppna på både elektronisk och mekanisk väg hittar vi ett sådant lås till dig. Trots att vi är ett ungt företag har vi mycket samlad erfarenhet kring lås och säkerhet. Du kan känna dig trygg med våra rekommendationer.

Vi har smarta lås till ditt smarta hem som gör att du enkelt kan släppa in bud utan att behöva vara hemma. Med ett smart lås behöver du inte vara orolig för att tappa bort nycklar utan du låser upp med kod eller med din mobiltelefon. Såklart är det extra smidigt för barnfamiljen eller den tankspridde.

När bytte du lås senast?

Många byter inte lås när de flyttar in i en ny lägenhet eller hus. Det är mycket som skall fixas med och lätt att glömma bort. Om man inte byter lås så vet man faktiskt inte exakt hur många nycklar som finns till ens dörr. Oftast är det inga problem, men för att vara på den säkra sidan skall man byta ut låsen till alla ytterdörrar när man flyttar in till ett nytt hus.
Kontakta oss så hjälper vi dig hitta nya lås som passar dig!

Vanliga frågor

Om du skall vara på den säkra sidan så är det bäst. Även om det inte står namn på nyckelknippan så vet du faktiskt inte var du tappade den eller vem som kan ha plockat upp den efteråt. Har nyckeln fallit i havet eller ner i en gatubrunn så måste man inte byta, i andra fall så rekommenderar vi att man gör det.

Ja absolut, det är det som är så smidigt. Du kan ha alla dina säkerhetssystem på ett och samma ställe i mobiltelefonen. Inbrottslarm, brandlarm, vattenlarm, kameror och nyckel kan alla få rum i din telefon. Mer praktiskt kan det inte vara!

Vi är experter på lås!